ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

Σιδηρος οπλισμού σκυροδέματος Β500c

 Η εταιρία μας προμηθεύει χάλυβα οπλισμού αρίστης ποιότητας, αποκλειστικά κατηγορίας Β500C. Είναι η ανώτατη κατηγορία αντοχής, ολκιμότητας, ευκαμψίας και συγκολλησιμότητας, σύμφωνα με το νέο Πρότυπο ΕΛΟΤ 1421-3: 2007


Όλοι οι χάλυβες που παρέχουμε συνοδεύονται από πιστοποιητικά συμμόρφωσης προς τις αυστηρότερες προδιαγραφές και κανονισμούς του ΕΛΟΤ 1421-3 

ΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΧΑΛYΒΑ Β 500C


Όριο διαρροής, fy (MPa) ≥500

Λόγος της πραγματικής προς την ονομαστική τιμή του ορίου διαρροής, fy,act/fy,nom -

Λόγος της εφελκυστικής αντοχής προς το όριο διαρροής, ft/fy ≥1,05(≥1,03 για d<6mm)

Συνολική ανοιγμένη παραμόρφωση (επιμήκυνση) στο μέγιστο φορτίο εu (%) ≥2,5(≥2 για d<6mm)


Μανδύες (πλέγμα) υποστυλωμάτων Β500c

Η Σιδηρομπετόν ΑΕΒΕ διαθέτει στην αγορά προκατασκευασμένους μανδύες οπλισμού για υποστυλώματα, δοκούς και τοιχία. 

Μανδύες αυτοί, διατίθενται σε διαμέτρους κύριου οπλισμού Φ8 mm, Φ10 mm και Φ12mm και συγκρατούνται σε αποστάσεις των 100 mm ή των 125 mm με εγκάρσια σύρματα διαμέτρου 6 mm κατηγορίας S235JR SAE 1010 .

Διατίθενται σε φύλλα μήκους 0,80 έως 3,0μ και πλάτους 2,6 και 3 μ .

Η ΧΡΗΣΗ ΠΛΕΓΜΑΤΩΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΙΕΡΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΑΜΕΣΩΝ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΩΝ ΟΠΩΣ: 

ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ 

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ

ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΣΤΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ

ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

ΑΚΡΙΒΕΙΑ & ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΣΚΥΡΟΔΕΤΗΣΗ


Δομικά Πλέγματα Β500 Α

 Δομικά πλέγματα που παράγονται από χάλυβα κατηγορίας Β500Α σύμφωνα με τα πρότυπα ΕΛΟΤ 1421-2.

Διατίθενται στους τύπους Τ131 Τ188, Τ196

Κοινά Δομικά Πλέγματα 

 

Δομικά πλέγματα που παράγονται από χάλυβα κατηγορίας Β500Α ΕΛΟΤ ΕΝ 10080

 Διατίθενται στους τύπους Ο 92 Τα 92 και Τα 131

Σχάρες οπλισμου Β500c

Στα πλέγματα τύπου σχάρας υπάρχει κύριος οπλισμός και κατά τις δύο διευθύνσεις του πλέγματος. Τα πλέγματα αυτά καλύπτουν τις περιπτώσεις δημιουργίας σχάρας οπλισμού για επιφανειακούς φορείς με χρήση ενός μόνο φύλλου πλέγματος.

 Οι σχάρες παράγονται από χάλυβα κατηγορίας Β500C.

 Διατίθενται στους τύπους Σ251 Σ261 Α252 ΤΑ252

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ 

• Οικονομία, χάρη στην ελαχιστοποίηση του χρόνου τοποθέτησης αφού χρησιμοποιούνται τα ελάχιστα δυνατά φύλλα, χωρίς την ανάγκη σύρματος πρόσδεσης. 

• Πιστή εφαρμογή της μελέτης, λόγω της χρήσης των αναγκαίων διαμέτρων ράβδων σε εξασφαλισμένες αποστάσεις και στις δύο διευθύνσεις. 

• Εξαιρετική ακαμψία της σχάρας οπλισμού λόγω της μονολιθικής κατασκευής της, με τεχνολογία σημειακής συγκόλλησης απόλυτα συμβατής με τις διατάξεις του Κανονισμού Τεχνολογίας Χαλύβων. 

• Υψηλός βαθμός βιομηχανοποίησης αφού στις περισσότερες περιπτώσεις τοποθετείται χωρίς καμία επέμβαση από τον ανθρώπινο παράγοντα.


Συρματουργικά Προιόντα

Η ΣΙΔΗΡΟΜΠΕΤΟΝ ΑΕ διαθέτει στην αγορά διάφορα προϊόντα που πλαισιώνουν τον οπλισμό σκυροδέματος όπως είναι οι καρφοβελόνες και τα σύρματα διαφόρων ειδών, όπως συρμα Νο 7 σε ρολά 25 kg , συρμα Ν21 (φουρκετα ) σε μηκη 1,7 και 2 μ και καρφοβελονες σε συσκευασιες 25 και 5 Kg.

Μεταλλικές κατασκευές παντός τύπου 

Η μεγάλη γκάμα των προιόντων μας καθώς και οι συνεχώς αναβαθμισμένες ποιοτικά κατασκευαστικές υπηρεσίες μας, έχουν καταστήσει την εταιρία ΑΜΟΝΙ.COMPANY σαν μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες του κλάδου. Εδώ και 25 χρόνια πρωτοπορούμε στις δημιουργικές κατασκευές σιδήρου και γενικά στην πολυεπεξεργασία του σιδήρου. Εξιδικευμένοι τεχνίτες μετατρέπουν την φαντασία σε δημιουργία με γνόμωνα την ποιότητα, το μεράκι και την καλαισθησία. Η μεγάλη γκάμα των προϊόντων μας καθώς και οι κατασκευαστικές υπηρεσίες που προσφέρουμε, ξεχωρίζουν με διαφορά, στη ποιότητα και στο χαμηλό κόστος.