ΠΡΟΣΟΨΕΙΣ ΚΤΗΡΙΩΝ

Το etalbond είναι ένα τεχνολογικά προηγμένο προϊόν του οποίου τα μοναδικά χαρακτηριστικά διευκολύνουν το δημιουργικό αρχιτεκτονικό σχεδιασμό. Οι καμπύλες και επίπεδες επιφάνειες σε έντονα χρώματα προσθέτουν μια κομψή αίσθηση σε κτίρια και κατασκευές όλων των ειδών.

Ελκυστικό και ευέλικτο, το etalbond είναι η κατάλληλη λύση επένδυσης για εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες σε νέες κατασκευές και ανακαινίσεις. Το υλικό είναι άκαμπτο, ελαφρύ και ανθεκτικό και έχει καλές μονωτικές ιδιότητες, με αποτέλεσμα ενεργειακά αποδοτικά κτίρια. Επιπλέον, τοποθετείται εύκολα και διαμορφώνεται σε διάφορα σχήματα.Το etalbond είναι ένα σύνθετο πάνελ τύπου σάντουιτς πρώτης κατηγορίας που αποτελείται από έναν μη τοξικό πυρήνα πολυαιθυλενίου που συνδέεται σταθερά μεταξύ λεπτών φύλλων αλουμινίου στην μπροστινή και πίσω πλευρά. Τα φύλλα etalbond παράγονται σε διαφορετικά πάχη 2,3 και 5 mm με φύλλα αλουμινίου 0,5, πρότυπα πλάτη φύλλου 1250, 1500 mm και μήκη από 2000 έως 7000 mm. Το συνολικό πάχος του etalbond είναι συνεπώς 3,4 και 6 mm.Η σύνδεση των φύλλων αλουμινίου με τον πυρήνα επιτυγχάνεται με την υψηλή συμπίεση των τριών τμημάτων (δύο φύλλα αλουμινίου συγκολλημένα μαζί με το πολυαιθυλένιο) με αποτέλεσμα ένα ισχυρό και εξαιρετικά άκαμπτο επίπεδο φύλλο σύνθετου πάνελ. Το etalbond είναι ιδανικό για χρήση σε σοβαρές περιβαλλοντικές συνθήκες, όπως σε μολυσμένες αστικές και βιομηχανικές περιοχές, καθώς τα πάνελ πρακτικά δεν χρειάζονται συντήρηση, ενώ ο καθαρισμός τους είναι εύκολος.Ο σχεδιασμός ενός συγκεκριμένου κτηρίου χαρακτηρίζει εύκολα μια ολόκληρη περιοχή, ακόμα και μία πόλη. Τα πρωτοποριακά σχέδια κτηρίων σήμερα καθιστούν το etalbond την ιδανική οραματιστική έμπνευση για τους αρχιτέκτονες.

Πλεονεκτήματα

Τα κύρια πλεονεκτήματα του etalbond®, των οποίων τα μοναδικά χαρακτηριστικά αντικαθιστούν τα διάφορα παραδοσιακά δομικά υλικά, είναι:


Εξαιρετική αναλογία αντοχής προς βάρος

Αυξημένη ακαμψία

Απλές τεχνικές διαμόρφωσης

Λόγω του ελαφρού βάρους, απαιτούνται περιορισμένες τεχνικές γνώσεις και χρόνος συναρμολόγησης σε αντίθεση με τα παραδοσιακά κατασκευαστικά έργα.

Γρήγορη εγκατάσταση

Οδηγεί σε μειωμένο χρόνο παράδοσης έργου

Ανθεκτικό σε ακραίες καιρικές συνθήκες (εξωτερική έκθεση και θερμοκρασία)

Η εκτεταμένη δοκιμή κατά την παραγωγή εγγυάται την ικανότητα αντοχής των υλικών σε ακραίες καιρικές συνθήκες

Εξαιρετικά χαρακτηριστικά UV, διατηρώντας το χρώμα μετά από εκτεταμένη έκθεση

Εύκολη συντήρηση - ανθεκτική σε ρύπους, οξύ, αλκάλια και αλάτι

Τα πάνελ μπορούν εύκολα να καθαριστούν με ένα απαλό απορρυπαντικό λόγω των λείων επιφανειών τους

Αποτελεσματική εμφάνιση

Οι καμπύλες και επίπεδες επιφάνειες σε εντυπωσιακά χρώματα δημιουργούν μια νέα κομψή εμφάνιση σε κτίρια και κατασκευές κάθε είδους.Ελκυστικό και ευέλικτο, το etalbond® είναι το ιδανικό υλικό επένδυσης για εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες είτε νέων κατασκευών είτε ανακαινίσεων.

Εφαρμογές

Το etalbond είναι αυτό-υποστηριζόμενο πάνελ, με εξαιρετική επιπεδότητα, υψηλή αντοχή και χαμηλό βάρος. Αυτό το απλό αλλά εξαιρετικά εύκαμπτο υλικό είναι ιδανικό για την προσθήκη αρχιτεκτονικής κομψότητας και ελκυστικού σχεδιασμού σε χαμηλά και ψηλά κτίρια, τέντες, προσόψεις, στέγες και εσωτερικούς χώρους κτιρίων.


Μερικές από τις διάφορες εφαρμογές του περιλαμβάνουν ενδεικτικά:

Ανακαινίσεις κτιρίων

Εσωτερικά χωρίσματα

Ψευδοροφές

Τερματικά λεωφορείων

Βενζινάδικα

Κάλυψη στηλών

Καμπύλες προσόψεις

Εισόδους κτηρίων

Σταθμοί διοδίων

Κατασκευές εμπορευματοκιβωτίων

Καλύμματα μηχανών

Περιβλήματα εξοπλισμών

Αρχιτεκτονικές επενδύσεις

Εσωτερικές επενδύσεις τοίχου

Εσωτερική διακόσμηση

Σήμανση

Εκθεσιακά περίπτερα

Η υψηλή αντοχή και το χαμηλό βάρος καθιστούν τα πάνελ etalbond κατάλληλα για οποιοδήποτε κτηριακό έργο.

Το etalbond είναι ένα δομικό υλικό που μπορεί εύκολα να διαμορφωθεί σε μια μικρή ακτίνα, επιτρέποντας μεγαλύτερη ποικιλία σχημάτων από πολλά άλλα ανταγωνιστικά δομικά προϊόντα.

Αναμφίβολα, ένα σύστημα επένδυσης etalbond θα βελτιώσει ουσιαστικά την αισθητική οποιουδήποτε παλαιού κτιρίου και θα αυξήσει ακόμη και την αξία του.

Φωτογραφίες εφαρμογής etalbond